1. TERMENI

Informatiile si pozele publicate pe website-ul www.sejurischia.ro sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel.
Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. GALAXY WORLD TRAVEL SRL ( Galaxy Travel ) nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pewww.sejurischia.ro . 
Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare.


Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest site, prin email sau telefonic va fi guvernata de acesti termeni si conditii, reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.sejurischia.ro.  
www.sejurischia.ro 
isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.sejurischia.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al site-ului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.


2. DESCRIERE
www.sejurischia.ro 
este un site de turism, unde sunt prezentate oferte de sejururi, cazari, bilete avion, transferuri, servicii legate de activitatea de turism intern sau extern.


3. CONFIDENTIALITATE
Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre, galaxytravel.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de 
www.sejurischia.ro 
prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor galaxytravel.ro. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC GALAXY WORLD TRAVEL SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor il reprezinta prestarea serviciilor hoteliere si de turism, servicii de asigurare si reasigurare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii actelor de calatorie si prestarii serviciilor hoteliere si de turism.

Refuzul dvs. determina neemiterea actelor de calatorie si imposibilitatea prestarii serviciilor hoteliere si de turism contractate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai furnizorilor de servicii incluse in pachetele turistice achizitionate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei Galaxy Travel sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC GALAXY WORLD TRAVEL SRL este inregistrata ca Operator de prelucrare a datelor cu caracter personal. 


4. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Galaxy Travel va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.sejurischia.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca 
www.sejurischia.ro
 nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri www.sejurischia.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.


5. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.


6. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Continutul paginilor site-ului web 
www.sejurischia.ro 
este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC GALAXY WORLD TRAVEL SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al SC GALAXY WORLD TRAVEL  SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
sau la telefon 021.231.67.21. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Galaxy World Travel, ci numai raspunderea persoanelor respective. Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Galaxy Travel, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Galaxy Travel, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al Galaxy Travel.

 

Politica de confidentialitate

 


. Datele dumneavoastra personale sunt importante pentru oferirea unor servicii profesioniste.
. Ne asumam intreaga raspundere pentru confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.
. Datele dumneavoastra personale sunt transmise catre alte companii doar pentru a finaliza serviciile achizitionate de la Galaxy Travel, pentru a va tine la curent cu toate detaliile serviciilor cerute, sau numai cu acordul dumneavoastra.
. In conformitate cu legile europene privind protectia datelor personale, folosim datele dumneavoastra personale cu toata atentia, urmarind strict procedurile pentru a preveni accesul si folosirea lor in mod ilegal.
. Toate serverele si retelele noastre sunt protejate de accesul neautorizat.
. Desigur, dumneavoastra aveti dreptul de a cerceta datele pe care Galaxy Travel le are despre dumneavoastra.
. Puteti cere detalii despre datele dumneavoastra scriind un email la: 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

. Adresa de mail si numarul de telefon personale sunt pastrate numai pentru a va informa cu privire la ultimele oferte si servicii.
. Newsletterul nostru nu este considerat SPAM atata timp cat dumneavoastra v-ati abonat intr-una din agentiile noastre, pe site-ul nostru sau ati corespondat pe email cu Galaxy Travel. 

* la sfarsitul fiecarui an calendaristic toate adresele de email din corespondeta pe tot anul vor fi incluse in baza de date a newsletterului agentiei nostre ( neicluderea in baza de date se poate solicita in scris la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau odata primit newsletterul se poate folosi linkul de dezabonare ) Punem pret pe confidentialitate si suntem impotriva SPAM-ului.
Daca primiti din partea noastra orice fel de informatie care nu va intereseaza va rugam sa ne contactati pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp. Daca aveti orice fel de intrebari sau neclaritari referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati: 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 .

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest